معاون وزیر صمت و مدیرعامل صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: ردیفی تحت عنوان بازسازی و نوسازی زیرساخت شهرکهای صنعتی در میان ردیف بودجه مجلس وجود ندارد که نیازمند مطالبه جدی از سوی فعالان اقتصادی هستیم.
به گزارش روابط عمومی شهرک صنعتی خرمدشت، مهندس رضا انصاری روز پنجشنبه در نشستی با اعضای هیات مدیره و مدیران عامل شرکت های خدماتی شهرک های صنعتی استان قزوین اظهار کرد: شرکت های خدماتی، بازوی اصلی شهرکهای صنعتی محسوب می شوند و مجموعه سازمانی شهرکهای صنعتی چه در تهران و چه استانها در کنار شرکتهای خدماتی با هم افزایی امکانات و منابع می تواند مسیر آینده را هموار سازد.
وی با اشاره به نقش مجلس در رفع مشکلات شهرکهای صنعتی، افزود: نمایندگان مجلس قانون گذاران این کشور هستند و باید در جریان دغدغه شهرکهای صنعتی باشند و این مشکلات را پیگیری کنند.
انصاری تصریح کرد: مشکلات شهرکها باید در مجلس مطرح، پیگیری و رفع شود و از طرف دیگر اتاق های بازرگانی و شرکت های خدماتی باید موضوع نوسازی و بازسازی زیرساخت شرکتهای خدماتی در شهرکهای صنعتی را پیگیر کنند تا یک ردیف بودجه در مجلس برای آن اضافه شود.
این مسوول ادامه داد: باید بتوانیم الگویی مشابه اداره شهرهای خودمان که توسط شورای شهر و شهرداری صورت می گیرد نیز در شهرکهای صنعتی عملیاتی کنیم، چراکه اداره شهرها به عنوان زیستگاه انسانها، ناشی از درآمد خود شهرداری و مالیات بر ارزش افزوده است که باید در شهرک های صنعتی نیز بخشی از هزینه نگهداری، اداره، نوسازی و بازسازی شهرکها از طریق خود شهرک و مجلس اخذ شود.
معاون وزیر صمت اظهار کرد: یکی از نکات مشترک مشکلات شرکت های خدماتی موضوع نوسازی و بازسازی زیرساخت شهرکهای صنعتی است که به عنوان یک مساله ملی مطرح می شود و باید یک راه اصولی و اساسی برای آن انتخاب کرد.
به گفته این مسوول، مالیاتی که اخذ می شود باید بخشی از آن مربوط به شهرکهای صنعتی و در خود شهرک ها هزینه شود و یا بخشی از آن که سهم دولت است، در شهرک های صنعتی هزینه شود.
انصاری ادامه داد: همانطور که سازمانی تحت عنوان شهرداری ها وجود دارد، سازمان صنایع کوچک نیز می تواند همان فرآیند را در بین شرکت های صنعتی انجام دهد.
مدیرعامل صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ شهرک دولتی در کشور وجود دارد که از این تعداد ۳۲۰ شهرک از طریق شرکت های خدماتی اداره می شود و باید نوسازی و بازسازی زیرساخت های آنها در دستور کار باشد.
وی ادامه داد: کمتر از ۱۰ درصد شهرکهای صنعتی در کشور خصوصی است و واحدهای فعال و اشتغال این بخش نگاه بهره ورتر است، چرا که آنها زیرساخت های مستحکمی دارند و نهادهای دولتی نمی توانند بنگاه دارهای خوبی باشند، از این رو در کشور باید بیش از پیش شهرکهای خصوصی ایجاد کرد.
انصاری خاطرنشان کرد: اصلاح اساسنامه شرکت های خدماتی باید به صورت مکتوب به ما ارایه شود تا مورد پیگیری قرار گیرد، ضمن اینکه در حیطه سازمانی ما بدون شک حمایت خواهیم کرد.
معاون وزیر صمت بیان کرد: باید در شرایط اقتصادی کشور کمک کننده بخش خصوصی باشیم چرا که مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع تاکید ویژه دارند و باید در عمل به آن پایبند باشیم.
انصاری در ادامه به موضوع ناترازی انرژی در کشور اشاره کرد و گفت: در وزارت صمت تلاش می شود تا با هم افزایی منابع بتوانیم تا حدی مشکل ناترازی برق را حل کنیم، اما میزان برق مورد نیاز شهرکهای صنعتی کشور سه هزار مگاوات بوده که قابل تعمیم است.
این مسوول به موضوع نیروگاه های خورشیدی در کشور پرداخت و افزود: حدود پنج هزار و ۲۰۰ هکتار زمین در شهرک های صنعتی کل کشور برای نیروگاه های خورشیدی مشخص شده که باید بپذیریم نیروگاه سازی، یک صنعت و سرمایه گذاری است و باید بازار کار برای آنها ایجاد شود تا سرمایه گذار جذب شود.
معاون وزیر صنعت و مدیرعامل صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران خاطرنشان کرد: بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و خانه های صنعت و معدن باید با صدای رسا مشکلات اصلی را بیان کنند تا حل شود، چرا که اکنون راهبردها مشکل داشته و باید این مسایل مورد پیگیری قرار گیرد.
انتهای پیام/
1403/11/05
© کلیه حقوق متعلق به شرکت شهرک صنعتی خرمدشت میباشد.